Få 8% bonus

med internet fra Hiper

Tjek hvor hurtigt internet du kan få

  Søgningen fejlede - klik her for at indtaste din adresse direkte.

  Få 8% bonus på internet hos Hiper. Som ny kunde kan du få bonus i 12 mdr. Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

  Coop medlemskort

  Coop medlemsfordele

  Brug dit medlemsnummer ved bestilling – så nemt er det! Et medlemskab af Coop koster 200 kr.

  Lige nu kan du få 1000 Mbit Fibernet til kun 199,-/md. De første 3 mdr.

  Tjek din adresse
  Zyxel router
  Hiper vindere af Mest Værdi for pengene 2023

  Inkl. gratis oprettelse og wifi-router. Min. pris i 6 mdr. fra 1.554 kr. Pris efter 3 mdr. fra 319 kr./md. Tilbuddet gælder kun fiber på TDC Net, Fibia, Energi Fyn, Norlys, Nord Energi, Ewii, GlobalConnect, RAH, SEF og Thy-Mors Energis netværk. Forudsætter at du ikke har været kunde de seneste 6 mdr. Gælder t.o.m. 09.04.24.

  Spørgsmål og købsbetingelser

  Hvordan får jeg min Coop Bonus?

  Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

  Din bonus overføres hver eneste måned, så længe du er online med dit Hiper internet og er Coop Medlem, dog maks 12 måneder. Din første bonus indsættes på din Coop-medlemskonto måneden efter, du er kommet online, og har betalt din første regning til Hiper. Din Coop bonus beregnes af den faktureret abonnementspris.

  Hvis din bestilling bliver annulleret eller udskudt, forbeholder Hiper sig ret til at trække din bonus retur.

  Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand. Det er muligt at tilknytte op til 5 stk. Hiper abonnementer pr. medlemsnummer.

  Hvor finder jeg mit Coop-medlemsnummer?

  Du kan finde dit Coop-medlemsnummer på dit Coop-kort. Du kan også finde det i Coop-appen under “Din profil”

  Coop medlemskort og app
  Er du allerede Hiper-kunde?

  Er du allerede Hiper-kunde og vil gerne have bonus på dit abonnement, skal du kontakte os og få tilknyttet dit Coop-medlemsnummer.

  Du kan kun få bonus, hvis du har været kunde hos Hiper i under 12 mdr. Du får bonus 12 måneder minus det antal måneder, du allerede har været kunde.

  Forbehold

  Hvis din bestilling bliver annulleret eller udskudt, forbeholder vi os retten til at trække udbetalt Coop-bonus retur. Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer og køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere. Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele.

  Vilkår

  Hvis du gerne vil fortryde dit abonnement, kan du kontakte os på 88 77 20 00. Du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager din ordrebekræftelse. Derudover er der 6 måneders binding på Hiper Internet, som gælder fra leveringsdatoen. Hvis, du vælger at opsige dit abonnement, får du en bekræftelse i en mail, hvor du kan se den præcise slutdato for abonnementet, og hvordan du skal returnere det fremsendte udstyr. Du har 30 dages opsigelsesvarsel på dit Hiper abonnement til udløb af bindingsperioden.

  Spørgsmål & kontakt

  Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte os her.

  Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her eller på tlf. 43 86 20 20, alle hverdage kl. 9-18.

  Brug for hjælp til bestilling? Ring for et godt tilbud

  Udfyld felterne, så ringer vi hurtigst muligt Indtast dit nummer, så ringer vi hurtigst muligt

  Sender din besked

  Tak

  Vi har registreret din henvendelse og vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Ups..!

  Der er desværre opstået en fejl. Kontakt os venligst via chat eller telefon, så vi kan hjælpe dig videre.

  Find vores nummer ved at trykke på “Se kontaktmuligheder her” inde på hiper.dk/kontakt.

  Derfor skal du vælge fibernet fra Hiper

  Vinder Mest Værdi For Pengene 2020, 2021, 2022 og 2023.

  Med Hiper får du en hurtig og stabil internetforbindelse til én af markedets bedste priser. Et Lynhurtigt internet med al den hastighed du skal bruge til at streame, game og arbejde på.

  Vores vigtigste opgave er at give vores kunder den bedste internetoplevelse. Fordi en god forbindelse handler for os om mere end hastighed og pris. Det handler også om at sikre dig en stabil forbindelse, der lever op til hele familiens behov.

  Hiper har vundet “Mest værdi for pengene” – og for fjerde år i træk giver vi alle vores kunder mest værdi for pengene blandt alle internetudbydere i 2020, 2021, 2022 og 2023.