Privatlivspolitik på Hiper.dk

Tilbage

Hipers forretningsgrundlag er at levere hurtige bredbåndsforbindelser til forbrugere i Danmark.

Vi tager dit privatliv dybt seriøst og blander os ikke i hvilke film og serier du streamer, hvilke spil du spiller, eller andre ting, som hører under dit privatliv.

For at kunne levere vores tjenester til dig som kunde skal vi vide nogle ganske få ting om dig, som svarer til det man før i tiden kunne slå op i en telefonbog.

Helt konkret skal vi bruge disse kontaktoplysninger for at kunne opfylde vores del af aftalen som vi indgår med forbrugeren:

  • Navn
  • Adresse
  • Mobiltelefonnummer
  • E-mailadresse

Ud over selve leverancen hjem til dig, så bruger vi kontaktoplysningerne til at holde dig orienteret om ændringer i aftalevilkår, og udsendelse af driftsinformationer der vedrører dit abonnement.

Hvis du har sagt OK til at vi må sende dig informationer om nye produkter, udvidelse af vores dækningsområde for fiber, eller andre relevante nyheder, kan du til enhver tid trække det tilbage, ved at skrive til os på kundeservice@hiper.dk eller ved brug af kontaktformular på www.hiper.dk. Du kan også bare klikke "frameld" når du modtager en mail fra os, som ikke er en nødvendig del af aftalen.

Du har ret til at få indsigt i alle personlige oplysninger som opbevares af Hiper, og du kan gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen. Du skal dog være klar over, at hvis vi ikke har de nødvendige oplysninger, så kan det medføre, at vi ikke har mulighed for at levere de valgte tjenester til dig.

Hiper behandler ikke personoplysninger til noget formål ud over at levere den aftalte tjeneste hjem til dig. Dine kontaktoplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt, for at Hiper kan opfylde sine forpligtelser i henhold til vores aftale, eller i et tidsrum der er bestemt i specifik lovgivning, herunder Bogføringsloven. Herefter slettes dine kontaktoplysninger.

Hiper sælger ikke dine personlige oplysninger til andre, og vi deler dem kun med underleverandører, når det er nødvendigt for at levere den aftalte forbindelse hjem til dig.

Hvis du vil vide mere, kan du se en lidt mere udførlig beskrivelse af Hipers persondatapolitik i vores vilkår.