Sagemcom router
Vinder af Flest Vil Anbefale 2023

Bredbånd via kabel-tv-stik Få en hastighed på op til 1000 Mbit

 • Op til 1.000 / 100 Mbit

 • Stabilt netværk i hjemmet

 • God løsning til familien

 • Stabil streaming

Fra 299,- /md.

Tjek hvor hurtigt coax internet du kan få

  Søgningen fejlede - klik her for at indtaste din adresse direkte.

  Bredbånd via kabel-tv-stik

  • Bredbånd via kabel-tv-stik benytter coaxialkabler, som er en skærmet kabelteknologi, der understøtter meget store informationsmængder og hastigheder op til flere hundrede Mbit. Bredbåndsforbindelsen leveres over det eksisterende kabel-tv-stik, så du nemt kan tilslutte din router og komme på nettet. Bredbåndsforbindelsen og tv-kanaler sendes over coax-nettet på forskellige frekvenser, og de forstyrrer derfor ikke hinanden.

  • Langt de fleste husstande med antennestik kan få bredbånd via kabel-tv-stik. Der er dog stadig nogle steder, hvor du er nødt til at have en tv-pakke for at få Hiper bredbånd via kabel-tv-stik. Det kan skyldes lokale tekniske forhold eller at din bolig- eller antenneforening ikke giver mulighed for bredbånd uden tv endnu. Tjek din adresse for at se om du kan få bredbånd via kabel-tv-stik.

  3 gode grunde til bredbånd via kabel-tv-stik

  • Nem installation

   Når du modtager din router med posten, er det utroligt nemt at få din nye forbindelse op og køre. Du plotter bare din router i kabel-tv-stikket og så er du i gang.

  • Lynhurtig streaming

   Stream nemt alle dine yndlingsserier og film direkte på TV-skærmen via Chromecast, Apple TV eller Smart TV – helt uden forsinkelser. Bedst af alt, så kan hele familien gøre det på samme tid fra forskellige enheder.

  • Mange enheder på én gang

   Der kan games og streames på børneværelserne, samtidig med at musikken spiller trådløst på højtalerne i stuen. Alt på samme tid – uden noget bøvl.

  Det får du med i dit abonnement

  • Sagemcom router
  • En af markedets bedste routere
   Bestiller du bredbånd via kabel-tv-stik hos os får du en af markedets bedste Sagemcom routere med hurtig wifi 4x4 802.11ac-teknologi. Routeren understøtter både 2,4 og 5 GHz. Du vælger selv om du vil benytte wifi i din bolig eller om du ønsker en kablet LAN-forbindelse.

   Læs mere om routeren

  • Mit Hiper selvbetjening
  • Adgang til egen selvbetjening
   Når du bestiller et abonnement hos Hiper, så får du adgang til din egen selvbetjening, Mit Hiper, hvor du kan finde dine regninger, skifte betalingskort m.m..

  Værd at vide inden du bestiller

  Skal jeg selv opsige min nuværende bredbåndsaftale hos en anden udbyder?

  Vi kan opsige dit nuværende abonnement for dig. Når du bestiller hos os, kan du udfylde en fuldmagt, der giver os lov til at opsige abonnementet for dig.

  Hvis du ikke udfylder fuldmagten i forbindelse med bestillingen, får du også en mail med mere information.

  Hvor lang er min bindingsperiode?

  Der er 6 måneders binding på dit Hiper Bredbånd, som gælder fra leveringsdatoen. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, får du en bekræftelse i en mail, hvor du kan se den præcise slutdato for abonnementet, og hvordan du skal returnere det fremsendte udstyr.

  Skal jeg have tekniker på besøg?

  Hvis du bestiller 1000 mbit, skal kabel-tv-stikket i din bolig være opdateret til DOCSIS 3.1. Hvis stikket ikke er opdateret, kan du gratis få en tekniker på besøg, der kan opdatere det. Tjek din adresse og se om du kan få 1000 mbit.

  Kan jeg bruge mit eget udstyr?

  Ja, du er altid velkommen til at bruge dit eget udstyr.

  Læs mere her.

  Kan jeg få en fast IP?

  Det er kun muligt at tilbyde en gratis dynamisk IP-adresse på kabel-tv-stik, og ikke en fast IP.

  Læs mere her.

  Kan jeg få tv-pakker hos Hiper?

  Nej, vi sælger kun internet. Det betyder, at vi ikke har TV-pakker eller andre streamingtjenester inkluderet i vores bredbåndsløsninger. Med det sagt, så kan du godt bruge vores lynhurtige internet til streaming på alle streamingtjenester, hvor du skulle have et abonnement.

  Har I mobilabonnementer eller mobilt bredbånd?

  Nej, hos Hiper tilbyder vi ikke mobilabonnementer eller mobilt bredbånd. Vi sælger udelukkende bredbånd via faste installationer, såsom fibernet, kabel-tv-stik og telefonstik.

  Se om vi dækker dit område

  • Se hvor vi leverer bredbånd via kabel-tv-stik på TDC’s netværk til en superskarp pris. Indtast din adresse i søgefeltet og se om du kan få bredbånd.

   Områderne, vi dækker, er markerede med blå på kortet.