Zyxel router til dit fibernet. Når du køber fiberbredbånd, skal du have en fiberboks, som du tilkobler til denne fiber router.
Hiper har vundet Flest Vil Anbefale 2023 for at være en af de bedste fibernetudbydere i markedet.

Bestil fibernet Få en hastighed på op til 1.000 Mbit

 • Hastigheder fra 100 til 1.000 Mbit internet

 • Mest stabile netværk til hjemmet

 • Hele familien kan streame samtidig

 • Perfekt internet til gaming

1000 Mbit den første md. til 99,- /md.

Tjek hvor hurtigt og billigt fibernet, du kan få

  Søgningen fejlede - klik her for at indtaste din adresse direkte.

  Inkl. gratis oprettelse og wifi-router. Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. Tilbuddet gælder kun fiber på Fibia, Energi Fyn, Norlys, Nord Energi, Ewii, GlobalConnect, RAH, SEF og Thy-Mors Energis netværk. Forudsætter at du ikke har været kunde de seneste 6 mdr.

  • Hvad er fibernet?

   Fibernet, også kaldet “fiber”, benytter lyslederkabler og er kendt for høj stabilitet og høje hastigheder. Med en internetforbindelse via fiberbredbånd er der minimal forsinkelse af den data, du sender eller modtager. Hvis du har en 1000 Mbit fibernetforbindelse, kan dit fiberkabel rumme nok data til, at flere tv, computere og smartphones kan bruge data på samme tid.

   Se mere om fiberinstallation
  • Lynhurtig fiberforbindelse

   Modsat mobilt bredbånd, som kører på 4G eller 5G netværket, får du med fiberbredbånd en ultrastabil forbindelse til hjemmet. Med mobilt internet er der et dataloft samt stor risiko for større forsinkelser og sving i hastighed sammenlignet med fibernet. Med fiber internet er du nemlig sikret en af de højeste hastigheder, som markedet kan tilbyde både på download og upload. Perfekt til dig, som gerne vil sikre dig den allerbedste og stabile forbindelse til streaming, live-tv uden afbrydelse og gaming uden lag spikes.

   Se fibernet priser

  3 Gode grunde til at vælge en fiberforbindelse:

  • Lynhurtig streaming

   Stream nemt alle dine yndlingsserier og film direkte på TV-skærmen via Chromecast, Apple TV eller Smart TV – helt uden forsinkelser. Bedst af alt, så kan hele familien gøre det på samme tid fra forskellige enheder.

  • Optimalt til gaming

   Slut med langsomme reaktionstider. Du får en ping latency i den lave ende, så du altid får den mest optimale gaming oplevelse.

  • Meget stabilt

   Fibernet benytter lyslederkabler for høj stabilitet og hastighed og kan trække 1000 Mbit på kabelforbindelsen. Det betyder, at der ikke opstår forsinkelse på fiberforbindelsen, og du er sikret en høj download- og uploadhastighed på dit internet.

  Det får du med i dit fiber internet abonnement

  • Du får en Zyxel router, når du køber det bedste fibernet hos Hiper. Den tilkobler du din fiberboks.
  • Router følger med

   Bestiller du fibernet fra Hiper får du en af markedets bedste og nyeste Zyxel routere med, som sikrer dig lynhurtigt internet. Med routeren kan du selv vælge, om du vil benytte wifi i din bolig, eller om du ønsker en kablet LAN-forbindelse.

   Læs mere om routeren

  • Når du køber fiber hos Hiper, får du adgang til Mit Hiper selvbetjening, hvor du kan tilgå alt vedrørende dit fiberbredbånd.
  • Adgang til egen selvbetjening

   Når du bestiller et fibernet abonnement hos Hiper, så får du adgang til din egen selvbetjening, Mit Hiper, hvor du kan finde dine regninger, skifte betalingskort m.m..

  Værd at vide om fibernet

  Kan jeg få fibernet på min adresse?

  Du kan få en fiberforbindelse, hvis der er gravet fiberkabler ned i jorden nær din bopæl, eller hvis du allerede har en fiberboks etableret.

  Du kan tjekke, hvorvidt du kan få fiberbredbånd installeret i din bolig.

  Tjek din adresse.

  Hvad koster fibernet?

  Hos Hiper har vi ofte billige priser på fiberbredbånd. Priserne varierer afhængigt af, hvilken infrastruktur der ligger i vejen, og det er derfor adressespecifikt hvilket tilbud, som du kan få. Du kan som udgangspunkt få fiberbredbånd fra kun 279,- om måneden. Hvis du skal have installeret fiber på din adresse, koster det 699,- for en standard fiberinstallation. Hvis du allerede har en fiberboks installeret i din bolig, skal du blot betale for abonnementsprisen.

  Søg på din adresse og se, hvilket specifikt tilbud og pris, som vi kan tilbyde dig, så du kan få billigt fibernet.

  Hvor mange enheder kan jeg koble til mit fibernet bredbånd?

  Med 1000 Mbit fibernet behøver du ikke bekymre dig om, om der er nok båndbredde til alle dine enheder – og dine gæsters enheder. Du kan koble lige så mange enheder på din 1000 Mbit fiberforbindelse, som du har lyst til.

  Skal jeg selv opsige min nuværende bredbåndsaftale hos en anden udbyder?

  Vi kan opsige dit nuværende internet abonnement for dig. Når du bestiller Hiper internet, kan du udfylde en fuldmagt, der giver os lov til at opsige dit nuværende abonnement for dig. Du behøver hverken MitID eller at printe den ud. Vi præsenterer fuldmagten for dig efter du har bestilt, så du selv kan vælge, om vi skal klare opsigelsen eller ej – nemmere bliver det ikke.

  Hvis du ikke udfylder fuldmagten i forbindelse med bestillingen, får du også en mail med mere information.

  Kan jeg ændre min hastighed?

  Du kan altid opgradere din hastighed – til f.eks. 1000 Mbit fibernet. Læs mere om, hvordan du opgraderer din forbindelse her.

  Kan jeg teste min hastighed?

  Ja, vi har gjort det nemt for dig at tage en hastighedstest. Se hvordan du gør det her.

  Husk at når du installerer dit internet, er placeringen af din router og hvad dine enheder kan trække, meget afgørende for din internethastighed. Læs mere om det her.

  Hvor lang er min bindingsperiode?

  Der er 6 måneders binding på dit Hiper bredbånd, som gælder fra leveringsdatoen. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, får du en bekræftelse i en mail, hvor du kan se den præcise slutdato for abonnementet, og hvordan du skal returnere det fremsendte udstyr.

  Skal jeg have en tekniker på besøg?

  Når du indtaster din adresse og vælger et fiberprodukt, kan du se, om du skal have en tekniker på besøg. Det afhænger nemlig af din fiberinstallation – nogle gange mangler der en fiberboks, og andre gange skal den eksisterende fiberboks udskiftes.

  Læs mere om installation.

  Kan jeg bruge mit eget udstyr?

  Ja, du er altid velkommen til at bruge dit eget udstyr.

  Læs mere her.

  Kan jeg få en fast IP-adresse?

  Du kan få en fast IP-adresse til 19 kr./md. eller en gratis dynamisk IP-adresse.

  Læs mere her.

  Kan jeg få tv-pakker hos Hiper?

  Nej, vi sælger kun internet. Det betyder, at vi hverken har TV-pakker eller andre streamingtjenester inkluderet i vores bredbåndsløsninger. Med det sagt, så kan du godt bruge vores lynhurtige internet til streaming på alle streamingtjenester, hvor du skulle have et abonnement.

  Har I mobilabonnementer eller mobilt bredbånd?

  Nej, vi tilbyder hverken mobilabonnementer eller mobilt bredbånd. Vi sælger bredbånd via faste installationer, såsom fibernet, kabel-tv-stik og telefonstik.

  Fibernetdækning i Danmark

  • Vi har aftaler med langt de fleste fiberleverandører i Danmark og kan derfor nu tilbyde fibernet i størstedelen af landet – til en knivskarp pris. Er du i tvivl, om du kan få billigt fibernet, kan du indtaste din adresse og få direkte besked.

   Se hvilke områder vi dækker

   Brug knapperne over kortet til at vælge de specifikke fibernetværker, og se om dit lokalområde er dækket. Fiberområderne er markerede med rød.

   Fiber er fremtiden

   Fiberbredbånd er en fremtidssikring af dit internet, da vi bruger mere og mere data og samtidig får flere enheder koblet til nettet. Hvis dit område ikke står på dækningskortet og fibernet ikke er tilgængeligt på din adresse endnu, så hold øje med vores hjemmeside, da vi løbende udvider vores fiberdækning.

   Bestil din fiberforbindelse her.
  • Vælg bredbåndsteknologi:

   Vælg fiberleverandør:

  Har du brug for hjælp? Spørg vores chatbot Hibot.

  Spørg vores
  chat-assistent,

  eller chat med
  en medarbejder.