Zyxel router
Vinder af Flest Vil Anbefale 2023

Fibernet Få en hastighed på op til 1.000 Mbit

 • Hastigheder fra 100 til 1.000 Mbit

 • Mest stabile netværk til hjemmet

 • Hele familien kan streame samtidig

 • Perfekt til gaming

Vores bedste fibernet fra 279,- /md.

Tjek hvor hurtigt internet du kan få

  Søgningen fejlede - klik her for at indtaste din adresse direkte.

  • Hvad er fibernet?

   Fibernet, også kaldet “fiber”, benytter lyslederkabler og er kendt for høj stabilitet og høje hastigheder. Med en internetforbindelse via fiber er der minimal forsinkelse på den data, du sender eller modtager. Dit fiberkabel kan rumme nok data til, at flere tv’er, computere og smartphones kan bruge data på samme tid.

   Se mere om fiberinstallation

  • Lynhurtig forbindelse

   Modsat mobilbredbånd, som kører på 4G eller 5G netværket, får du med fiber en ultrastabil forbindelse til hjemmet. Med fiber er du sikret en af de højeste hastigheder, som markedet kan tilbyde både på download og upload. Perfekt til dig, som gerne vil sikre dig den allerbedste og stabile forbindelse til streaming og live-tv uden afbrydelse, og gaming uden at nettet lagger.

   Se priser på fibernet

  3 gode grunde til fibernet

  • Lynhurtig Streaming

   Stream nemt alle dine yndlingsserier og film direkte på TV-skærmen via Chromecast, Apple TV eller Smart TV – helt uden forsinkelser. Bedst af alt, så kan hele familien gøre det på samme tid fra forskellige enheder.

  • Optimalt til gaming

   Slut med langsomme reaktionstider. Du får en ping og latency i den lave ende, så du altid får den mest optimale gamingoplevelse.

  • Meget stabilt

   Fibernet benytter lyslederkabler for høj stabilitet og hastighed. Dette betyder at der ikke opstår forsinkelse på forbindelsen, og du er sikret en høj download og upload hastighed.

  Det får du med i dit abonnement

  • Zyxel router
  • Router følger med
   Bestiller du fibernet fra Hiper får du en af markedets bedste og nyeste Zyxel routere med, som sikrer dig lynhurtig wifi-6 teknologi. Routeren hedder Zyxel EX3600-T0 og du vælger selv, om du vil benytte wifi i din bolig, eller om du ønsker en kablet LAN-forbindelse.

   Læs mere om routeren

  • Mit Hiper selvbetjening
  • Adgang til egen selvbetjening
   Når du bestiller et abonnement hos Hiper, så får du adgang til din egen selvbetjening, Mit Hiper, hvor du kan finde dine regninger, skifte betalingskort m.m..

  Værd at vide inden du bestiller

  Skal jeg selv opsige min nuværende bredbåndsaftale hos en anden udbyder?

  Vi kan opsige dit nuværende abonnement for dig. Når du bestiller hos os, kan du udfylde en fuldmagt, der giver os lov til at opsige abonnementet for dig.

  Hvis du ikke udfylder fuldmagten i forbindelse med bestillingen, får du også en mail med mere information.

  Kan jeg ændre min hastighed?

  Du kan altid opgradere din hastighed, ved at kontakte vores kundeservice.

  Hvor lang er min bindingsperiode?

  Der er 6 måneders binding på dit Hiper Bredbånd, som gælder fra leveringsdatoen. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, får du en bekræftelse i en mail, hvor du kan se den præcise slutdato for abonnementet, og hvordan du skal returnere det fremsendte udstyr.

  Skal jeg have tekniker på besøg?

  Når du indtaster din adresse, og vælger et fiberprodukt, kan du se om du skal have en tekniker på besøg.

  Det afhænger nemlig af din fiberinstallation – nogle gange mangler der en fiberboks, og andre gange skal den eksisterende skiftes, og det kan du tjekke, når du indtaster din adresse.

  Læs mere om installation.

  Kan jeg bruge mit eget udstyr?

  Ja, du er altid velkommen til at bruge dit eget udstyr.

  Læs mere her.

  Kan jeg få en fast IP?

  Du kan få en fast IP-adresse til 19 kr./md. eller en gratis dynamisk IP-adresse.

  Læs mere her.

  Fibernetdækning i Danmark

  • Vi har aftaler med langt de fleste fibernetværker i Danmark og kan derfor nu tilbyde fibernet i størstedelen af landet – til en superskarp pris. Er du i tvivl om du kan få fiber, kan du indtaste din adresse og få direkte besked.

   Se hvilke områder vi dækker
   Brug knapperne over kortet til at vælge de specifikke netværker, og se om dit lokalområde er dækket. Fiberområderne er markerede med rød.

  • Vælg bredbåndsteknologi:

   Vælg fiberleverandør: