Zyxel router
Vinder af Flest Vil Anbefale 2023

Køb bredbånd via telefonstik Få en hastighed på op til 100 Mbit

Fra 299,- /md.

Tjek hvor hurtigt internet gennem telefonstik, du kan få

  Søgningen fejlede - klik her for at indtaste din adresse direkte.

  Internet via telefonstik

  • Internetforbindelsen leveres over det eksisterende telefonstik, så du nemt kan tilslutte udstyret fra os og komme på nettet. VDSL2-teknologien som vi bruger, kan levere hastigheder op til 100 Mbit, hvis du bor meget tæt på telefoncentralen. Længden og kvaliteten af telefonkablerne afgør, hvilken hastighed dit telefonstik kan trække. Vi er derfor nødt til at kende din adresse, for at kunne vurdere, hvor hurtig en forbindelse du kan få.

   Tjek din adresse

  Det får du med i dit DSL internet abonnement

  • Zyxel router
  • Wifi router følger med

   Bestiller du bredbånd via telefonstik hos os, får du en af markedets bedste Zyxel Routere, model VMG 8825-T50 med hurtig wifi 4x4 802.11ac wave 2. Routeren understøtter både 2,4 og 5 GHz. Du vælger selv om du vil benytte wifi i din bolig eller om du ønsker en kablet LAN-forbindelse.

   Læs mere om routeren

  • Mit Hiper selvbetjening
  • Adgang til egen selvbetjening

   Når du bestiller et abonnement hos Hiper, så får du adgang til din egen selvbetjening, Mit Hiper, hvor du kan finde dine regninger, skifte betalingskort m.m..

  Værd at vide inden du bestiller bredbånd via telefonstik

  Kan jeg få bredbånd via telefonstik?

  Tjek din adresse her for at se dine muligheder for det billigste bredbånd via telefonstik – eller om du kan få andre forbindelser på din adresse.

  Hvorfor bliver bredbånd via telefonstik kaldt DSL internet?

  DSL står for Digital Subscriber Line og er en betegnelse for internetforbindelser, som leveres via telefonnetkabler. Hvis du har disse kabler indlagt på din adresse, så er det muligt for dig at få bredbånd via telefonstikket i din bolig. Af den grund er det også en af de mest udbredte måder at få internet på, da de fleste boliger har telefonstik.

  Tjek din adresse her for at se dine muligheder og om du kan få DSL internet.

  Hvad er forskellen på internet via telefonstik og internet via fiber og kabel-tv?

  De tre typer internetforbindelser leverer internet via forskellige typer kabler. Dette har en afgørende betydning for hvor mange Mbit, de hver især kan trække og hvor hurtigt de sender data igennem. Teknologien forbundet med internet via telefonstikket, tillader kun at trække højst 100 Mbit. Internet via fiber og internet via kabel-tv kan trække helt op til 1000 Mbit, som gør, at du er sikret en bedre forbindelse, hvis du f.eks. har mange enheder knyttet til dit bredbånd eller du streamer eller gamer.

  Du kan læse mere om hvordan du trækker 1000 Mbit internet her:

  Sådan trækker du 1.000 Mbit

  Og hvor det er bedst at placere din router, for at få det mest optimale ud af dit internet her:

  Den bedste placering af din router

  Hvad er priser på internet via telefonstik?

  Vores priser på internet via telefonstik starter fra 299,- om måneden. Men slå altid din adresse op, for at se dine specifikke muligheder.

  Skal jeg selv opsige min nuværende bredbåndsaftale hos en anden udbyder?

  Hvis du har bestilt bredbånd via telefonstikket og du har bredbånd på linjen i forvejen, så opsiger vi din forbindelse helt automatisk.

  Hvis du får internet på anden måde end via telefonstikket i forvejen, så skal du selv opsige dit gamle bredbånd.

  Hvor lang er min bindingsperiode?

  Der er 6 måneders binding på dit Hiper Bredbånd, som gælder fra leveringsdatoen. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, får du en bekræftelse i en mail, hvor du kan se den præcise slutdato for abonnementet, og hvordan du skal returnere det fremsendte udstyr.

  Kan jeg bruge mit eget udstyr?

  Ja, du er altid velkommen til at bruge dit eget udstyr.

  Læs mere her.

  Kan jeg få en fast IP-adresse?

  Du kan få en fast IP-adresse til 19 kr./md. eller en gratis dynamisk IP-adresse.

  Læs mere her.

  Kan jeg få tv-pakker hos Hiper?

  Nej, vi sælger kun internet. Det betyder, at vi ikke har TV-pakker eller andre streamingtjenester inkluderet i vores bredbåndsløsninger. Med det sagt, så kan du godt bruge vores lynhurtige internet til streaming på alle streamingtjenester, hvor du skulle have et abonnement.

  Har I mobilabonnementer eller mobilt bredbånd?

  Nej, hos Hiper tilbyder vi ikke mobilabonnementer eller mobilt bredbånd. Vi sælger udelukkende bredbånd via faste installationer, såsom fibernet, kabel-tv-stik og telefonstik.

  Se om vi dækker dit område med internet via telefonstik

  • Vi leverer bredbånd via telefonstik på TDC’s netværk til en super skarp pris. Indtast din adresse i søgefeltet og se om du kan få DSL internet.

   Områderne på kortet, som er markeret med turkis, er de områder vi dækker med internet via telefonstik.

   Som det ses, dækker vi stort set hele landet med DSL internet, da det historisk set har været den mest udbredte måde at levere internet på i mange år.

  Har du brug for hjælp? Spørg vores chatbot Hibot.

  Spørg vores
  chat-assistent,

  eller chat med
  en medarbejder.