Ledige jobs hos Hiper

Tilbage

Har du lyst til en spændende hverdag med gode kollegaer, fredagsbar og fart over feltet?

Hiper er en ung og dynamisk virksomhed med en god blanding af erfaren og mere uprøvede folk. Vi er en virksomhed i vækst med fuld fokus på bredbåndsmarkedet som er præget af hård konkurrence, men vi går ikke på kompromis i bestræbelserne for at levere Danmarks absolut bedste service, hvilket også afspejles i vores flotte trustpilot score. Vi tror på, at fundamentet for at kunne levere Danmarks bedste service starter med glade, sammentømrede og selvstændige medarbejdere, der sammen løfter i flok og har det sjovt!

Som supporter i Hiper bliver du en vigtig brik i vores bestræbelser på at blive Danmarks bedste internetudbyder. Vi brænder for at rådgive og hjælpe vores kunder uanset, hvem kunden måtte være. Af samme årsag tilbyder vi dig en nøje oplæring der målretter sig det behov der måtte være for, at du kan hjælpe vores kunder bedst muligt, der er derfor intet krav til tidligere erfaring. Som supporter vil dine opgaver være omfattet af:

  • Direkte kundekontakt både via telefon og mail.

  • Hjælpe vores kunder med problemstillinger.

  • Komme med ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre, din stemme er vigtig!

  • Gøre det endnu sjovere at være medarbejder i Hiper.

Vi tilbyder fastløn, firmafester, fredagsbar, gratis internet, sundhedsforsikring, dårlig humor og lavt til loftet, så du som medarbejder føler dig en del af holdet fra dag 1.

Hvis du er en holdspiller, der kan lide at arbejde med mennesker, sætter en dyd i at levere de bedste kundeoplevelser og samtidigt bidrager til at gøre det sjovt at gå på arbejde, så er det måske dig vi står og mangler. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservicechef, Alexander Poulsen, på job@hiper.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi holder løbende samtaler med mulighed for ansættelse hurtigst muligt.

Hiper søger fullstack/backend udvikler

Har du lyst til at være med til at automatisere alt hvad der har med leverancen af internet at gøre sammen med os, så vi i stedet kan kaste os over nye spændende opgaver på nye netværk og teknologier.

Så kom og bliv en del af vores gode sammenhold i vores hyggelige lokaler på Chr. Havn, hvor vi både huser et ungt team af tekniske supportere, samt et lidt mere modent hold i salg, ledelse, netværksdrift og udvikling.

Vi er et lille team, så der er rig mulighed for at have indflydelse på de teknologier der benyttes.

Vores teknologi stack består lige nu primært af: PHP, Symfony, Git, Docker, SQL, AWS, Bootstrap mv.

Hos os står det dig frit for at vælge laptop, editor og styresystem.

Dine opgaver samt rollen

Din opgave som softwareudvikler hos Hiper kommer til at bestå af at implementere integrationer med eksterne partnere og leverandører, workflow automatiseringer, UI's til vores interne enheder, samt webudvikling mod kunder.

Vi er alle sammen nørder og brænder for at bygge løsninger, der gør det hele lidt bedre. Du kan som os lide at se ting fungere og du kan lide at løse problemerne på egen hånd, men også at være en del af et lille team, der bærer et fælles ansvar hvor alle er der for hinanden. På kontoret har vi en venskabelig tone, en fantastisk kaffemaskine, frokostordning og slik / snacks / bar hver Fredag.

Dine egentlige kvalifikationer og erfaring er langt hen ad vejen underordnede. Primært har vi brug for solide folk vi kan stole på, som tør tage ansvar og levere resultater i en virksomhed i konstant forandring.

Hvem er Hiper

Hiper er ejet af Nuuday og har fortsat store vækstambitioner på alle bredbåndsnet.

Har vi fanget din interesse?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO, Søren Schrøder, på tlf. 7199 4202 eller email sch@hiper.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på job@hiper.dk. Vi afholder samtaler løbende.