Ledige jobs hos Hiper

Tilbage

Hiper søger teamleder for backoffice afdeling

Hiper er en ung og dynamisk virksomhed med en god blanding af erfaren og mere uprøvede folk. Vi er en virksomhed i vækst med fuld fokus på bredbåndsmarkedet som er præget af hård konkurrence, men vi går ikke på kompromis i bestræbelserne for at levere Danmarks absolut bedste service, hvilket også afspejles i vores flotte trustpilot score. Vi tror på, at fundamentet for at kunne levere Danmarks bedste service starter med glade, sammentømrede og selvstændige medarbejdere, der sammen løfter i flok og har det sjovt!

Som teamleder for vores backoffice afdeling, får du ansvaret for en mindre afdeling bestående af både fuldtids og deltids medarbejdere. Du skal sammen med resten af dit dygtige og erfarne team agere bindeled mellem vores leverandører, kunder og kollegaer i bestræbelsen på at levere Danmarks bedste service. Det er ikke et must, at du tidligere har haft ledelseserfaring, men det vil være en fordel. Det forventes, at du har kendskab til bredbåndsbranchen og tidligere har arbejdet med Wholesale leverandører så som TDC NET.

Som teamleder vil dine fokusopgaver være omfattet af følgende:

  • Kontakt med relevante leverandører
  • Direkte kundekontakt
  • Koordinering af arbejdsopgaver i din afdeling, som omfatter alt lige fra ordreafvisninger til dialog med storkunder.
  • Medarbejdersamtaler
  • Implementering og optimering af arbejdsprocesser til gavn for Hiper og vores kunder
  • Træning og udvikling af egne og øvrige medarbejdere
  • Gøre det endnu sjovere at være medarbejder i Hiper

Hvis du er en holdspiller, der kan lide at arbejde med mennesker, sætter en dyd i at levere de bedste kundeoplevelser og samtidigt bidrager til at gøre det sjovt at gå på arbejde, så er det måske dig vi står og mangler. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservicechef, Alexander Poulsen, på apo@hiper.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi holder løbende samtaler.


Har du det rigtige Hipe?

Vi leder efter dygtige mennesker der vil være med til at gøre Hiper til Danmarks bedste bredbåndsselskab. Hos os kan du få en spændende og sjov karriere i en nystartet vækstvirksomhed. Hiper har en rutineret og ambitiøs ledelse som før har udfordret og ændret markedet, og vi vil give dig de rammer hvor dit talent og engagement bidrager mest muligt.


Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige personer som har lyst til at arbejde i et travlt og dynamisk miljø.

Du er velkommen til at skrive til job@hiper.dk og fortælle om dig selv og dine jobmæssige kvalifikationer.