Hvilken router følger med?

Som kunde hos os låner du en standard router, som dækker de flestes behov. Routeren afhænger af, hvilken forbindelse du køber.

Routere

Fiber

Zyxel EX3600-T0 router

Illustreret Zyxel router
  • Wifi 6.

• Trådløst internet med 4x4 802.11ax-teknologi.

• Understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz.

• Fire 1000 Mbps-porte.

• Modtager internetforbindelsen igennem en 1000 Mbps-port.

• Kan med sin kraftige CPU levere gigabit forbindelse til hele hjemmet.

• Fast offentlig IPv4-adresse og dynamisk IPv4-adresse er muligt. Læs mere her!

Kabel-tv-stik

Sagem Fast 3890V3 router

Illustreret Sagemcom router
  • Trådløst internet med 4x4 802.11ac-teknologi.

• Understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz.

• Fire 1000 Mbps-porte.

• Mulighed for en gratis dynamisk IPv4-adresse – det er ofte løsningen hvis du oplever problemer med NAT type i spil. Læs mere lige her.

Telefonstik

Zyxel VMG 8825-T50 router

Illustreret Zyxel router
  • Trådløst internet med 4x4 802.11ac wave 2.

• VDSL2 Supervectoring inkl. Annex 35B.

• Understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz.

• Fire 1000 Mbps-porte.

• En fast offentlig IPv4-adresse og en dynamisk IPv4-adresse er muligt. Læs mere lige her.

Er du i tvivl om, hvilken forbindelse du har?

Du kan se din forbindelse i Mit Hiper.
Vælg menupunktet Profil. Din forbindelse står under Produkter.

Grafik der viser hvor du kan finde dit produkt i “Profil”.

Hvordan modtager jeg mit udstyr?

Vi sender dit udstyr med PostNord til et posthus eller pakkeboks nær din adresse. Du modtager en mail med trackingnummer og information om udstyret, når det er på vej. Når pakken er klar til afhentning, vil du modtage en SMS fra PostNord.

Hvornår sender i mit udstyr?

Vi sender udstyret 10 dage før du kommer online på din forbindelse. Hvis du kommer online inden for de 10 dage, sender vi udstyret til dig med det samme.

Skal du bruge en frontplade til din fiberboks, modtager du den i en separat pakke et par dage før din online dato. Når pakken er afsendt, får du en mail og sms med trackingnummer og information på pakken.