Hvilken router følger med?

Når du køber internet hos Hiper, så låner du en standard router, som dækker de flestes behov. Hvilken router du får med til dit abonnement, afhænger af hvilket internet du har.

Routere

Fiber

Zyxel EX3300-T0 router

• Wifi 6.

• Trådløst internet med 2x2 802.11ax-teknologi.

• Understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz.

• Fire 1000 Mbps-porte.

• Routeren modtager internetforbindelsen igennem en 1000 Mbps-port, og kan med sin kraftige CPU levere gigabit forbindelse til hele hjemmet.

• Hvis du vil være sikker på at din IPv4-adresse altid er konstant, kan du tilkøbe en fast offentlig IPv4-adresse for 19 kr./md., ved at skrive til kundeservice@hiper.dk. Læs mere om en fast IP lige her!

• Du kan også få en gratis dynamisk IPv4-adresse. Hvis du oplever problemer med NAT type i spil, så er en dynamisk IPv4-adresse ofte løsningen.

Illustreret Zyxel router
Kabel-tv-stik (coax)

Sagem Fast 3890V3 router

• Trådløst internet med 4x4 802.11ac-teknologi.

• Understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz.

• Fire 1000 Mbps-porte.

• Du har mulighed for at få en gratis dynamisk IPv4-adresse. Hvis du oplever problemer med NAT type i spil, så er en dynamisk IPv4-adresse ofte løsningen.

Illustreret Sagemcom router
Telefonstik (DSL)

Zyxel VMG 8825-T50 router

• Trådløst internet med 4x4 802.11ac wave 2.

• VDSL2 Supervectoring inkl. Annex 35B.

• Understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz.

• Fire 1000 Mbps-porte.

• Hvis du vil være sikker på at din IPv4-adresse altid er konstant, kan du tilkøbe en fast offentlig IPv4-adresse for 19 kr./md., ved at skrive til kundeservice@hiper.dk. Læs mere om en fast IP lige her!

• Du kan også få en gratis dynamisk IPv4-adresse. Hvis du oplever problemer med NAT type i spil, så er en dynamisk IPv4-adresse ofte løsningen.

Illustreret Zyxel router
Hvilken type forbindelse har jeg?

Er du i tvivl om hvilken internetforbindelse du har derhjemme? Log ind på Mit Hiper for at se dit produkt og hvilken guide du skal bruge. Du kan finde det under “Produkter” i menupunktet “Dine oplysninger”.

Grafik der viser hvor du kan finde dit produkt i “Dine oplysninger”.

Hvordan modtager jeg mit udstyr?

Vi sender dit udstyr med PostNord til et posthus eller pakkeboks tæt på din adresse. Du modtager en mail med trackingnummer og information om forsendelsen, når vi sender udstyret afsted. Når pakken er klar til afhentning, vil du modtage en SMS fra PostNord.