Vi anbefaler, at du laver en hastighedstest med SPEEDTEST’s hastighedstest-app. Vi anbefaler appen, da den kan måle hastigheden mere præcist, end hvis du laver en hastighedstest på deres hjemmeside.

Sørg for at lave hastighedstesten på en PC, der er tilsluttet routeren med et netværkskabel.

Vælg dit styresystem og download appen herunder.

Ikke alle enheder på markedet han hente data med 1.000 Mbit/s

Den interne elektronik (f.eks. USB3 hub) i en række PC’er med indbygget Gigabit Ethernet-port understøtter nemlig ikke fuld hastighed på Ethernetopkoblingen.

Dine interne installationer skal understøtte 1.000 Mbit/s

Du skal anvende minimum CAT5e-kabling mellem vores router og dit udstyr. Bruger du switches eller hubs, skal de være fuldt Gigabit Ethernet-kompatible.

Vil du gerne have 1000 Mbit internet hos os?

Tjek din adresse og se, hvad vi kan levere til dig.

Søgningen fejlede - klik her for at indtaste din adresse direkte.

Se også