Tjek om du kan få Hiper

  Søgningen fejlede - klik her for at indaste din adresse direkte.

  Brug for hjælp til køb af internet? Vi ringer til dig i dag

  Sender din besked

  Tak

  Vi har registreret din henvendelse og vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Ups..!

  Der er desværre opstået en fejl. Kontakt os venligst på 8877 2000 eller via vores kontaktside så vi kan hjælpe dig videre.

  Derfor skal du vælge Hiper

  • Fiber til alle

   Nu kan du vælge fibernet fra Hiper. Så kan hele familien være på internettet - uanset om I arbejder hjemmefra, streamer eller gamer.

  • Tilfredse kunder

   Vores hjerter banker for kunderne - så meget at vi har fået 4,6 ud fra 5 på Trustpilot fra vores glade kunder. Du kan ringe til os alle hverdage og skrive til os alle ugens dage på Facebook kl. 10-23.

  • Ingen skjulte gebyrer

   Hos os er der ingen skjulte gebyrer - du skal kun betale en fast månedlig pris. Oprettelsen koster 0,- og oveni det får du en lånerouter med, som du kan bruge al den tid, du er kunde hos os.

  Hvem er Hiper?

  Hiper har Danmarks bedste internet til markedets bedste pris. Hos os får du det perfekte internet til dig, der arbejder hjemmefra, streamer, gamer og gerne vil have hurtigt og stabilt internet - uden bekymringer.

  Så nemt kommer du i gang

  1. Tjek din adresse

   Skriv din adresse ovenfor og se, hvilken hastighed og pris, vi kan tilbyde dig.

  2. Bestil nemt

   Vælg det internet, du skal bruge og betal først, når dit abonnement starter.

  3. Sæt routeren op

   Du modtager en lånerouter med posten, som er nemt at sætte op - og så er du igang.

  Få danmarks hurtigste og billigste fiber bredbånd

  1. Til streaming

   Med Fibernet fra Hiper kan du og hele familien let streame film og tv-serier. Nyd den rolige tid uden at blive forstyrret af en dårlig internetforbindelse, der giver afbrydelser. Med Fibernet fra Hiper får du lynhurtigt og stabilt internet.

  2. Til gaming

   Hvis, du gamer på nettet, stiller det nogle krav til din internetforbindelse. Hos Hiper får du Fibernet med en hurtig og stabil forbindelse. Slut med langsomme reaktionstider. Vi sørger for, at du får en ping og latency i den lave ende, så du altid får den mest optimale gaming-oplevelse uden forsinkelser.

  3. Til arbejde

   Mange arbejder og studerer hjemmefra, og er derfor afhængige af en stabil forbindelse. Og selv vores almindelige internet-surfing, nethandel og brug af sociale medier, kan blive langtrukken med en dårlig internetforbindelse. Lad Hiper give dig en forbindelse uden afbrydelser og forsinkelser.