Guide til Bridge Mode

Hos Hiper kan du godt bruge dit eget udstyr på din forbindelse. Det kræver på nogen teknologier, at du sætter din Hiper router i bridge mode.

Er du i tvivl, om du kan bruge din egen router på din forbindelse? Du kan læse mere om eget udstyr lige her!

Vælg din forbindelse

Fiber & Telefonstik
  1. Sørg for at du er forbundet til routerens netværk med et netværkskabel. Åbn fiber.hiper.dk eller indtast “192.168.1.1” i din browser.

2. Grafik som illustrerer Log-in siden på en Zyxel router.
  3. Log ind med oplysningerne herunder.

• User Name: “admin”

• Password: brug det kodeord som står ved Login Password, på bagsiden af routeren.

Første gang du logger ind, bliver du bedt om at lave en ny kode. Det er valgfrit, men kan være en fordel så du nemmere kan huske den.

4. Grafik som viser “Login Password” på bagsiden af routeren.
  5. Når du er logget ind, skal du klikke på “>” i “WiFi Settings”.

6. Grafik af GUI’en på en Zyxel router med fokus på “WiFi Settings”.
  7. Slå “2.4G WiFi” og “5G WiFi” fra og tryk derefter “Save”.

8. Grafik af Zyxel routerens interface hvor man kan deaktivere wifi.
  9. Tryk på menuen ☰ oppe i højre hjørne og vælg “Network Setting” > “Home Networking”.

10. Grafik af Zyxel routerens interface der viser en menu.
  11. Sæt “DHCP Server State” til “Disable” og slå “LAN IPv6 Mode Setup” fra.

12. Grafik af Zyxel routerens interface der viser en menu.
  13. Tryk igen på menuen ☰ oppe i højre hjørne og vælg nu “Network Setting” > “Broadband”.

Har du fiber, skal du trykke på papiret med blyanten under “Modify” i den der hedder “ETHWAN”.

Har du telefonstik, skal du trykke på papiret med blyanten under “Modify” i enten “VDSL” eller “ADSL”.

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så kontakt vores support på 8877 2000.

14. Grafik af Zyxel routerens interface der viser en menu.
  15. Under “General” skal du ændre “Mode” indstillingen fra “Routing” til “Bridge”. Tryk herefter “Apply”.

16. Grafik af Zyxel routerens interface der viser en menu.
  17. Routeren fra os er nu i bridge mode.

Du kan forbinde din router til vores, ved at sætte et netværkskabel i en vilkårlig LAN-port på vores router og i WAN-porten på din egen router.

Kabel-tv-stik

Vær opmærksom på at der kan gå op til 2 timer før du kan komme online igen, efter at have sat routeren i bridge mode.

1. Sørg for at du er forbundet til routerens netværk med et netværkskabel. Åbn coax.hiper.dk eller indtast “192.168.0.1” i din browser.

2. Skriv login informationerne til routeren. Du finder login informationer på klistermærket, der sidder på siden af routeren.

3. Grafik af Sagemcom routerens side der viser mærkaten med login informationer.
  4. Tryk på “Mit WiFimodem”.

5. Grafik af Sagemcom routerens GUI, der viser “Mit WiFimodem” knappen.
  6. Tryk på “Bridge Mode” og dernæst “ON/OFF” for at aktivere.

7. Grafik af Sagemcom routerens GUI, der viser “Bridge Mode” siden og “ON/OFF” knappen.
  8. Tryk “Anvend” for at gemme indstillingerne.

9. Grafik af Sagemcom routerens GUI, der viser “Anvend” knappen på “Bridge Mode” siden.
  10. Routeren fra os er nu i bridge mode.

Du kan forbinde din router til vores, ved at sætte et netværkskabel i en vilkårlig LAN-port på vores router og i WAN-porten på din egen router.

Er du i tvivl om, hvilken forbindelse du har?

Du kan se din forbindelse i Mit Hiper.
Vælg menupunktet Profil. Din forbindelse står under Produkter.

Grafik der viser hvor du kan finde dit produkt i “Profil”.