Pressemeddelelse

Tilbage

Hiper og Heroic går sammen København 23/01-2018

Lynhurtigt bredbånd til flere!

En afgørende faktor for en god og bred esports-scene er hurtigt og stabilt bredbånd, og én af årsagerne til at Danmark trods sin størrelse har indtaget en topposition indenfor esport er netop det tidligt udviklede bredbåndsnet.

Nu går CS:GO holdet Heroic sammen med Hiper ind i kampen for endnu bedre og endnu hurtigere bredbånd til flere danskere. Til fordel for esporten og til fordel for alle dem, der ønsker maximal fart på netforbindelsen uden krav om TV-pakker eller andet.

Stig Myken, administrerende direktør i Hiper, fortæller:

- Det er en god dag for os og et nyt samarbejde, vi forventer os rigtig meget af. Vi har en ekstremt interessant dialog med RFRSH Entertainment, folkene bag bl.a. Heroic, Astralis og BLAST Pro Series, og den forståelse der er for markedet og på behovet, vil også komme vores kunder til gavn.

- Hurtigt og stabilt bredbånd er en forudsætning for esports-scenens udvikling og digital underholdning i det hele taget. Hiper leverer Danmarks hurtigste bredbånd, og vi er utroligt glade for at kunne annoncere dette samarbejde. Vi har mange fællestræk med Heroic, som på mange måder er de nye folke-helte, der stormer frem og som Hiper er udfordrere til de allerstørste.

- Esport er et oplagt match for Hiper, fordi det er født til streaming, og vi elsker naturligvis alle, der elsker streaming. Hurtigt internet i esport svarer lidt til fodboldstøvlen for en fodboldspiller, og sammen med Hiper er Heroic godt klædt på til at udfordre de allerbedste derude.

Jakob Lund Kristensen, co-founder og kreativ salgsdirektør i RFRSH følger op:

- Hiper er på mange måder lige præcis den slags samarbejdspartner, vi har søgt i forhold til et hold som Heroic. Det er et hold, der er på vej frem, et hold, der leverer og ikke er bange for at stille op mod de største, og det er et brand, esports-scenen kommer til at se meget mere til. Her er Hiper et perfekt match!

- For RFRSH er det vigtigt, at finde partnere, der ser en værdi i den unikke aktivering og fan-kontakt, der kan skabes i esportens verden. Vi er fortsat en ung branche i mange sammenhænge, men de brands, der forstår at arbejde med esporten, kommer til at få stor gevinst ud af deres partnerskaber. I den forbindelse er det en stor fornøjelse at arbejde sammen med et dansk selskab som Hiper, der er ekstremt dygtige til det, de gør, som har et solidt produkt, og som ser mulighederne for at skabe ny vækst i et marked, der ellers kan være svært gennemskueligt.

- Jeg har stor respekt for det, Stig og hans folk har opnået allerede og den historie og indsigt, de kommer med. Jeg er overbevist om, at samarbejdet mellem Hiper og Heroic vil bidrage positivt til begge parters positioneringskamp.

Samarbejdet sparkes i gang med en video, der illustrerer Hipers styrke i opsætning og fart - og i lidt mindre grad Kasper Hvidt og Heroics evner udi skuespillet. Budskabet er dog klart og tydeligt: Lynhurtigt bredbånd til de bedste i branchen. Samtidig skydes en stor konkurrence i gang på facebook, hvor præmien er en Hiper gaming PC fra Shark Gaming (værdi 16,000 kr), 12 måneders bredbånd fra Hiper, 1 ramme CULT energidrik og en signeret Heroic spillertrøje plus Heroic merchandise.

Konkurrence

Video

Kontakt
Stig Myken
Stifter og CEO, Hiper
smy@hiper.dk
8877 2001

Steen Laursen
RFRSH Entertainment
steen@rfrsh.net
6143 8922