Pressemeddelelse

Tilbage

Nyt liv til det gode gamle antennestik København 25/04-2016

Efter mange års tilløb kan man nu få bredbånd over kabel-tv — uden tv!

I mange år har kabel-tv kunder haft mulighed for at få internet som et tillægsprodukt til tv-pakkerne. Nu bliver der lavet godt og grundigt om på prioriteringen for mange danskere, for Hiper har åbnet for levering af bredbånd på antennestikket uden krav om tv-pakker.

Ligesom fastnettelefonen er kabel-tv et kendt og godt produkt for mange mennesker og det forsvinder ikke foreløbigt, men der er en ny generation af kunder, hvor bredbåndsforbindelsen er meget vigtigere end antallet af tv kanaler.

“Vi rusker op i markedet, som de første der går helhjertet ind i at levere bredbånd og kun bredbånd på kabel-tv nettet” siger Hipers direktør Stig Myken.

Heldigvis er kabel-tv nettets coaxkabler meget velegnede til at levere internet og efterhånden som de traditionelle kanaler forsvinder, frigives mere og mere kapacitet til internettrafik. Med DOCSIS 3.1 er det muligt at levere flere hundrede Mbit over et kabel-tv modem, og Hiper vil løbende skrue op for hastigheden på forbindelserne.

Stig Myken er afklaret med at Hiper er en del af en ny trend: “Vi henvender os især til dem som bruger nettet til underholdning, som vil have frihed til at vælge, og som ikke har tid til tv”.

Det er endnu et mindretal som er parat til helt at klippe tv-signalet, men gruppen bliver større for hver eneste dag der går. “De unge som flytter hjemmefra i dag forstår slet ikke ideen med gammeldags tv, hvor andre bestemmer hvad du må se hvornår”. For de kunder er Hiper det åbenlyse valg da der ikke er krav om tilkøb af andre ydelser.

Hipers mission er at levere mest muligt til alle kunder der hvor de bor. I april 2016 er det muligt at levere bredbånd til de fleste kunder som er tilsluttet YouSee's net i Storkøbenhavn, Odense, Århus og en række jyske byer. De fleste af disse kunder kan få bredbånd uden at have en tv-pakke, men der er stadig nogle anlæg hvor det stadig er nødvendigt at have en tv-pakkke for at få bredbånd.

“Det er vores klare forventning at de tekniske og administrative begrænsninger forsvinder, så alle vil kunne få bredbånd uden tv i løbet af ganske få år”.

Hiper er stiftet og ledes af Nicolai Lamborg, Stig Myken og Simon Skals som er erfarne personer fra den danske telebranche, og som brænder for at gøre det bedre og sætte nye standarder for, hvad kunderne kan forvente når det gælder hastighed og pris.

Kontakt
Stig Myken
Stifter og CEO
smy@hiper.dk
8877 2001