Pressemeddelelse

Tilbage

Hiper i vækst med lysets hastighed København 16/08-2016

Nu vender det — 10.000 kunder har valgt bredbånd uden tv

I første kvartal i år meddelte Hiper sin ankomst på det danske bredbåndsmarked, med en kampagne der lover danskerne det bredbånd de fortjener.

Hiper har taget positionen som den eneste leverandør i Danmark der leverer bredbånd på både fiber, kabel-tv og telefonlinjer, uden forvirrende og fordyrende tillægstjenester.

Det er en satsning der er lykkedes, for Hiper har nu rundet 10.000 kunder, der alle har taget budskabet til sig og valgt en Hiper-forbindelse til verden.

“Vi har ramt helt rigtigt, for størstedelen af vores kunder er tilsluttet via fiber eller kabel-tv nettet”, siger en glad direktør Stig Myken.

Hipers mission er at levere den bedst mulige internetforbindelse til alle kunder der hvor de bor, og Hiper dækker hele landet med mindst én af de tre mulige teknologier.

“I Hiper er vi blevet positivt overraskede over hvor mange, der helst vil købe bredbånd og underholdning hver for sig” siger Stig Myken. “Det giver os blod på tanden, og vi vil stræbe efter at komme med på endnu flere fibernet og kabel-tv net, når mulighederne byder sig”.

Hiper er stiftet og ledes af Nicolai Lamborg, Stig Myken og Simon Skals, som er erfarne personer fra den danske telebranche, og som brænder for at gøre det bedre og sætte nye standarder for hvad kunderne kan forvente, når det gælder hastighed og pris.

Kontakt
Stig Myken
Stifter og CEO
smy@hiper.dk
8877 2001