Tjek hvor hurtigt internet du kan få

  Søgningen fejlede - klik her for at indaste din adresse direkte.

  Bredbånd via kabel-tv-stik

  Tilbage

  Hiper bredbånd via kabel-tv-stik benytter coaxialkabler, som er en skærmet kabelteknologi, der understøtter meget store informationsmængder og hastigheder op til flere hundrede Mbit.

  Bredbåndsforbindelsen leveres over det eksisterende kabel-tv-stik, så du nemt kan tilslutte udstyret fra Hiper og komme på nettet.

  Bredbåndsforbindelsen og tv-kanaler sendes over coax-nettet på forskellige frekvenser, og de forstyrrer derfor ikke hinanden.

  Hiper kan levere bredbånd via kabel-tv-stik til langt de fleste kunder med antennestik, uanset om du har en tv-pakke eller ej.

  Der er dog stadig nogle steder hvor du er nødt til at have en tv-pakke for at få Hiper bredbånd via kabel-tv-stik. Det kan skyldes lokale tekniske forhold eller at din bolig- eller antenneforening ikke giver mulighed for Hiper bredbånd uden tv endnu.

  Når du indtaster din adresse, får du straks at vide, om det er nødvendigt at have en tv-pakke for at få Hiper bredbånd via kabel-tv-stik.

  Lille diagram af kabel-tv-opsætning - klik for større udgave Klik for større udgave

  Udstyr

  Når du bestiller Hiper bredbånd via kabel-tv-stik, modtager du en router. Den skal tilsluttes med et kabel, som skrues i stikket på væggen og bagpå routeren.

  Routeren er en Sagem Fast 3890V3 router. Den har trådløst internet med 4x4 antenna 802.11ac-teknologi, og den understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Til kablede forbindelser har routeren fire 1000 Mbps-porte.

  Du kan altid gå ind på mitwifi.dk og se navnet (SSID) og adgangskoden (Netværksnøgle) til dit trådløse netværk. Husk at der i netværksnøglen (koden) kan være forskel på STORE og små bogstaver, når du indtaster den. For at logge ind på mitwifi.dk skal du bruge dit brugernavn og din aktiveringskode, som du finder i den velkomstmail, du har modtaget fra Hiper.

  Internet og IP-adresser

  Hiper bredbånd kan desværre ikke leveres med IPv6 på kabel-tv-nettet på nuværende tidspunkt. Vi arbejder på at kunne tilbyde det senere.

  Hiper bredbånd via kabel-tv-stik forbinder routeren til internettet over IPv4 med teknologien Carrier Grade NAT (CGN).

  CGN betyder, at din forbindelse benytter mange forskellige IPv4-adresser i løbet af et døgn. Hvis du har behov for en lidt mere konstant IPv4-adresse, kan du få tilknyttet en dynamisk IPv4-adresse til din forbindelse, som er en hjælp til applikationer - især spil. Dette tillægsprodukt er gratis. Skriv til os hvis du ønsker at tilknytte en dynamisk IPv4 adresse.

  Din egen router

  Det er muligt at tilslutte en anden router, når du får Hiper bredbånd via kabel-tv-stik. Det kan du gøre ved at sætte routeren fra Hiper i bridge mode og sætte din egen router bag den.

  Hiper kan ikke love, at vi yder teknisk support på din egen router.