Vi er Hiper!

Tilbage

Hvem er vi?

Hiper er grundlagt af erfarne folk fra bredbåndsbranchen, og nu har vi skabt den udbyder vi altid har drømt om. Hvor det er nemt at blive kunde og nemt at være kunde. Derfor sælger vi bredbånd og kun bredbånd. Hvad du bruger det til er helt op til dig.

Stig MykenAdministrerende

Har været vidt omkring i det danske telemarked siden 1998 og har erfaring med ledelse hos Mobilix, Orange, Cybercity, Telenor, Fullrate og TDC.

Stig var medstifter og administrerende direktør i Fullrate og nu løfter han faklen i Hiper, hvor vi vil tage bredbånd til næste niveau i Danmark.

Nicolai LamborgØkonomi

Nicolai er talmanden som sikrer at vi altid har et overblik over forretningen og konstant følger op på om vi kan gøre tingene bedre og mindre besværligt.

Nicolai var medstifter og økonomidirektør i Fullrate og ved præcis hvad der skal til, for at Hiper kan give dig mest mulig kvalitet for pengene.

Simon SkalsIT & Teknik

Simon har ansvaret for Hipers netværk og IT-systemer - og ikke mindst for gruppen af dygtige folk der udvikler og passer platformene.

Simon har 20 års erfaring med IT og telekommunikation, og han har gennem årene haft flere roller inden for teknologi og forretningsudvikling hos bl.a. Telenor og TDC.

Ups..!

Der er desværre opstået en fejl. Kontakt os venligst på 8877 2000 eller via vores kontaktside så vi kan hjælpe dig videre.