Bredbånd til folket

Tilbage

Hvem er vi?

Hiper har Danmarks hurtigste bredbånd til markedets laveste priser. Vi tror på frihed, og vi tror på et internet, hvor det er dig, der bestemmer. Bedre streaming, mere underholdning, serveret når det passer dig. Det er bredbånd, der er til at forstå, leveret af et firma, der har fokus på dig. Yeah right, tænker du måske. Men den er god nok. Med Hiper sidder du med alle kortene på hånden. Vi elsker streaming, og vi elsker kunder, der elsker streaming.

Hvad vil vi?

Hiper vil give danskerne det bredbånd, de fortjener. Vi gør op med junglen af hastigheder og pakkeløsninger og skærer ind til benet: Op til 100 Mbit eller 1.000 Mbit. Ret hurtigt eller vanvittigt hurtigt. Fiberforbindelsen på 1.000 Mbit er Danmarks hurtigste med flere længder. Nettet giver dig flere og flere muligheder. Streaming, gaming og underholdning, når det passer dig. Nu kan du endelig udnytte det fuldt ud.

Hvordan gør vi?

Man bliver ikke Danmarks bedste udbyder af bredbånd ved at sælge telefonabonnementer og tv-pakker. Derfor sælger vi bredbånd og kun bredbånd. Alt hvad du behøver for at streame og blive underholdt, når det passer dig. Bor du i hovedstadsområdet eller Nordsjælland, og har du fibernet i forhaven, kan du få fibernet. Hvis ikke, får du stadig en hurtig forbindelse via dit kabel-tv eller telefonnet til en pris, der giver branchen baghjul. Og vi arbejder hele tiden på at give dig det hurtigst mulige internet, der hvor du bor.

Velkommen til Hiper.

Læs mere om hastighed her