1.000 Mbit bredbånd! Er det nok - eller for meget?

Af Stig Myken 05/10-2017

I 1995 udgav det tyske orkester Scooter sangen Hyper, Hyper som straks blev et stort hit. Det var i tilbage i internettets spæde barndom, hvor en hurtig internetforbindelse var en 14,4 kbit modemforbindelse. I de kommende år gennemgik hastigheden en eksponentiel udvikling, med fordobling ca. hvert andet år frem til år 2000, hvor vi kunne surfe løs med 56 kbit i sekundet.

Og så kom ISDN2, og så ADSL, og ADSL2+ og… i dag kan Hiper levere 100 Mbit hen over en telefonlinje med VDSL2 og vectoring teknologi.

Hvorfor betyder hastighed noget?

Diskussionen om “hvad er hurtigt nok?” er efter vores mening ikke særlig relevant. Vi synes nemlig ikke det er vores opgave som internetleverandør, at bestemme hvad du har brug for - det ved du da bedst selv!

I stedet for vil vi meget hellere stille teknologien til rådighed for dig, så du får friheden til at vælge selv. Men når det er sagt, så er der stadig en masse gode grunde til at vælge en hurtigere internetforbindelse.

Jo hurtigere jo bedre, hvis du hellere vil bruge tiden på at spille end at vente på downloads på Steam, hvis du vil have den optimale 4K oplevelse på din PS4 Pro, og hvis du bare bliver glad når din Garmin opdatering og din iTunes download pisker afsted.

Og ikke mindst hvis du har mange enheder i husstanden der skal dele en internetforbindelse, så bliver hastigheden på forbindelsen pludselig meget relevant.

Hysterisk hurtigt Hiper

I Hiper VIL vi være hurtige, og gerne hurtigst. Det var vi sidste efterår, da Forbes Magazine udråbte os til verdens hurtigste internetudbyder.

Og det var vi i august i år, hvor Netflix udpegede Hiper som nummer 1 i Danmark.

Og i september toppede Hiper listen over det billigste hurtigste internet i Danmark i en undersøgelse lavet af sammenligningsportalen Samlino.

Og det var altså før vi slap de 1.000 Mbit løs på kabel-tv nettet!

Så har du brug for det eller ej?

Tja, det bestemmer du heldigvis selv - det er din tid og dine penge - vores mission er, at gøre det muligt for dig at vælge den hurtigst mulige forbindelse, til en pris hvor alle kan være med.

God fart derude!
Hilsen Hiper teamet

Læs mere om hastighed her

Ups..!

Der er desværre opstået en fejl. Kontakt os venligst på 8877 2000 eller via vores kontaktside så vi kan hjælpe dig videre.